Samenwerkingen

Samen met een aantal experts op diverse vakgebieden vormen we een multidisciplinaire samenwerking. We combineren onze passie en kennis en doen wat we kunnen om echt een verschil te maken in jouw rijden.

Zadelmakerij Rispens
Indien er blijkt dat de ruiter of paard wordt gehinderd door het huidige zadel dan kan ik bijv. samen met Maaike Rispens overleggen over wat de beste oplossing voor de combinatie kan zijn. Ze kan huidige zadels aanpassen en is tevens officiƫle dealer van diverse (top) merken zadels.

https://www.zadelmakerij-rispens.nl

Malene Nootenboom
Bij rijtechnische problemen werk ik graag samen Malene, meervoudig Grand Prix amazone en oprichtster van de BWR Acedemy. Omdat ik al jaren bij haar train hebben we dezelfde visie op paardrijden, en indien gewenst kunnen wij samen een plan opstellen voor optimale prestaties.

https://bwr-academie.nl/

Veth Fysiotherapie
Ik heb samen met mijn man in een fysiotherapiepraktijk in Puttershoek (ZH), waarbij wij o.a. gespecialiseerd zijn in  echografie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie en div. andere methodes.

www.vethfysiotherapie.nl

Joukje Raitsma
Joukje is fysiotherapeut, paarden osteopaat en -chiropractor. Ze heeft de opleiding Focus on the equipe spine gevolgd waarbij ze zich gespecialiseerd heeft in o.a. problemen in de wervelkolom en bekken/ SI-gewrichten.

www.equineosteopathie.nl